Home link

EuroProfis s.r.o.

EuroProfis (registrace nutná do 14.10., počet míst je omezen)

Vinohradská 93, Vinohrady, Czechia

Back to listing

Open to public

EuroProfis s.r.o.

Dovolujeme si vás pozvat na AcrossGEN workshop, kde bude představena ucelená metodika na podporu mezigenerační spolupráce. Vyvinuli jsme výukové materiály pro generace Baby Boomers, Generaci X, Mileniály a Generaci Z.

Metodika se skládá z:

1. online platformy  4 mikrolearningová videa popisující jednotlivé generace,  4 e-booky detailně popisující jednotlivé generace,  e-learnigové programy pro jednotlivé generace  32 rozhovorů se zástupci všech 4 generací)

2. prezenčního workshopu a tipů pro mezigenerační mentoring, které vhodně doplňují online obsah. Detailní informace o projektu naleznete na webových stránkách https://www.acrossgen.eu/cs/ nebo v přiloženém informačním letáčku.

Akce se bude konat ve středu 16.10. v Praze na adrese Vinohradská 93 a můžete si vybrat ze dvou časů: 10:00 – 12:00 nebo 13:00 – 15:00.

V případě zájmu o účast je nutné se online registrovat na následujícím odkazu a podrobnější informace k akci Vám přijdou nejpozději 3 dny před jejím konáním: https://www.survio.com/survey/d/M4L8R4S5L7P1E1I4V V případě zájmu o další informace, kontaktujte Michaela Vránovou na tel. 774 711 672 nebo emailu michaela.vranova@europrofis.cz. Těším se na Vaši účast.